Het nieuwe werken past voor ons bij een positief mensbeeld. Mensen die de zin en het belang van hun werk kennen, doen hun werk graag. Geef ze de ruimte om dat te doen. Zij weten zelf welke manier van werken het beste resultaat oplevert.

De nieuwe werkstijl is geen doel op zich, maar een middel om de strategie van uw organisatie te realiseren, zoals het beter aan de wensen van uw klanten tegemoet te komen, het vergroten van uw innovatiekracht of een aantrekkelijke werkgever te zijn voor jong talent.

Het veranderen van de werkstijl, de ICT, huisvesting en arbeidsvoorwaarden vragen om een integraal en goed ontworpen programma waarin mensen in staat worden gesteld hun ruimte te nemen en hun werkstijl vorm te geven.

Riddervis heeft ervaring met ‘het nieuwe werken’ en werkstijlverandering:

  • Het verandertraject Unplugged bij Rabobank Nederland is in de periode 2008 – 2011 vormgegeven en geleid door Riddervis.
  • Alle leidinggevenden en medewerkers van de provincie Utrecht zijn van april 2011 tot maart 2012 door middel van korte en krachtige workshops voorbereid op hun nieuwe werkstijl ‘Anders Werken’ met het oog op de inhuizing in het nieuwe provinciekantoor in 2012.
  • We hebben het verandertraject voor o.a. De Lage Landen en SARA ontworpen.
  • We geven zowel in Nederland als op internationale congressen lezingen over het nieuwe werken en de invoering daarvan.

Informatie:

Workshop-Leidinggeven-aan-veranderingWorkshop Leidinggeven aan verandering Workshop-Afspraken-maken-rvWorkshop Afspraken maken
Workshop-Kennismaken-werkstijlWorkshop Kennismaken werkstijl Workshop-activiteitgerelateerd-werkenWorkshop Activiteitgerelateerd werken
Interview-Pieter-KettingInterview Rabo Unplugged
Pieter Ketting
Virtual Tour NWOW projects
Veranderen-naar-het-nieuwe-werkenPresentatie Veranderen naar het nieuwe werken Veranderen-naar-het-nieuwe-werken-Over-spullen-en-gedragVeranderen naar het nieuwe werken – Over spullen en gedrag
Developing-a-new-way-of-working
Artikel Developing a new way of working

Highslide for Wordpress Plugin