14 april 2013

Riddervis sponsort de Amersfoortse Bergridders in de Tour for Life

Riddervis sponsort dit jaar de Amersfoortse Bergridders in de Tour for Life. In de eerste week van september rijdt het team in acht dagen van Noord-Italië door Frankrijk naar Nederland, een zware tocht van 1.200 kilometer en 22.000 hoogtemeters . Marc is een van de deelnemers. De opbrengst van Tour for Life gaat naar Artsen zonder Grenzen. Ieder team deelnemend team brengt minimaal € 15.000,- sponsorgeld in. Als je ook wilt sponsoren kan dat, je bijdrage is zeer welkom, je kunt doneren via deze link.

29 januari 2013

Workshop energietransitie

Workshop BindNuOp 28 januari verzorgde Riddervis een workshop over energietransitie bij een ontmoeting van BindNu. BindNu is een initiatief van wooncorporatie Domesta, zorggroep Tangenborgh, Kamer van Koophandel, Stenden Hogeschool en de lokale Rabobank Emmen-Coevorden om gezamenlijk oplossingen te vinden voor de demografische krimp in deze regio. Met de deelnemers hebben we ideeën bedacht om over te schakelen op duurzame energie en daarmee een impuls te geven aan de economie en sociale cohesie in de regio zoals een energieneutraal dorp of het centrumplein in Emmen energieneutraal, windmolens in verkeerstunnels, integrale woonlastenbenadering, waterkracht opwekken in kanalen en ……

8 december 2012

Riddervis sponsort voetbalteam E2 van SVMM in Maarn

 

Ze staan er koud op de spelers van team E2, maar gelukkig hebben ze er ook jacks bij gekregen. Veel plezier en succes!

 

 

 

30 oktober 2012

Internationale tour langs 4 HNW projecten

Op 30 oktober organiseerde AT Osborne een virtuele tour langs HNW projecten in 4 landen: melk coöperatie Arla in Denemarken, bank Santander in Duitsland, schoonmaakbedrijf SOL in Finland en Rabobank in Utrecht. Paul Bloemen van Riddervis trad op als virtuele rondleider bij Rabobank. Klik hier voor een impressie van de bijeenkomst.

22 oktober 2012

Aansprekende gesprekken

Wigo4it, de ICT organisatie van de sociale diensten van de vier grote steden (G4), staat aan de vooravond van een belangrijke transformatie: van leverancier van softwarepakketten naar een regieorganisatie, met de kernwaarden klantgericht, efficiënt en innovatief. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken wordt van de medewerkers ander gedrag gevraagd. Het nieuwe HR beleid en instrumenten ondersteunen de leidinggevenden en medewerkers in het realiseren van deze organisatiedoelstellingen.

Riddervis verzorgt hierbij de goede gesprekken tussen leidinggevende en medewerker in de plannings-, functionerings- en beoordelingscyclus: ‘aansprekende gesprekken’.

10 september 2012

Presentatie conferentie Sustainable monuments


Op de conferentie Duurzame monumenten van de Hogeschool Zuyd geven Liesbeth Wassenberg en Paul Bloemen op 19 september een presentatie over de procesaanpak bij de energietransitie van historische panden.

19 juni 2012

Interview met Wim van Veen over fusie rechtbanken

Vrouwe JustitiaDe gefuseerde rechtbank van Dordrecht en Rotterdam wordt één van de tien nieuwe rechtbanken in Nederland. Wim van Veen, president van de huidige rechtbank Rotterdam, is als voorzitter van het fusiebestuur verantwoordelijk voor het fusietraject. Een spannend proces met de nodige hindernissen. “Wij missen de kennis over verandertrajecten en over dit soort processen.”

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

1 juni 2012

Interview met Peter Kapitein ambassadeur van Alpe d’HuZes

Riddervis had een interview met Peter Kapitein ambassadeur van Alpe d’HuZes. Alles lijkt hem te lukken. Tientallen miljoenen voor het KWF ophalen, tachtig topwetenschappers bij elkaar laten komen om kanker onder de knie te krijgen… En dat, terwijl hij zelf strijdt tegen lymfeklierkanker. Peter Kapitein, hoe doet hij het?

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

6 mei 2012

Riddervis wielerploeg rijdt Boretti Classico

De Riddervis wielerploeg rijdt op 5 mei met 13 man sterk de Boretti wielertocht (65, 110 en 165 km) en luncht bij strandtent Helder in Zandvoort.

Op onze Facebook pagina staan meer foto’s.

22 maart 2012

Integraal aanbod voor het nieuwe werken

Riddervis is een samenwerkingsverband aangegaan met AT Osborne om een integraal aanbod te kunnen doen aan organisaties die aan de slag willen met het nieuwe werken. AT Osborne heeft al tien jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren vanactiviteitgerelateerde werkomgevingen, Riddervis met het ontwerpen en begeleiden van werkstijltrajecten.
Een goed ingerichte werkomgeving faciliteert een verandering in werkstijl en een goed verandertraject zorgt dat die werkomgeving ook daadwerkelijk wordt benut.


Highslide for Wordpress Plugin